? products remaining

 • QWIC Performance MN380 brose middenmotor elektrische fiets met nuvinci traploos schakelen en riemaandrijving traploos schakelen

  Performance MN380

  From  3.899,00 Select options

  De ideale elektrische fiets voor woon-werkverkeer. Dankzij het NuVinci systeem kan je traploos schakelen, ook onder zware belasting. De Brose middenmotor zorgt samen met de Gates riemaandrijving voor een optimale ondersteuning bij elke gewenste snelheid.

 • Performance RD9.2s

  From  2.599,00 Select options

  Boost your ride. This high performance e-bike will bring you from A to B easily.

 • QWIC Premium MN380 traploos schakelen middenmotor elektrische fiets met riemaandrijving

  Premium MN380

  From  3.399,00 Select options

  The Premium MN380 is the comfort version of its sporty brother in the Performance Series. The strong middle engine, in combination with the belt drive, provides optimum support at any speed.

 • QWIC Premium MN330 traploos schakelen nuvinci 330 met middenmotor elektrische fiets

  Premium MN330

  From  2.899,00 Select options

  Best of both worlds. The powerful mid-engine and maintenance-free hub with fully closed chain cabinet offers the best of both worlds.

 • QWIC elektrische fiets met gesloten kettingkast en middenmotor

  Premium MN8

  From  2.599,00 Select options

  Best of both worlds. Dankzij de krachtige middenmotor én onderhoudsvrije naafversnelling met volledig gesloten kettingkast biedt de QWIC Premium MN8 het beste van beide werelden.

 • Premium N7.1

  From  1.999,00 Select options

  Powerful comfortable e-bike with minimal maintenance.

 • Trend MN7.2 HS11

  From  2.349,00 Select options

  Fun to ride. Comfort and luxury together in an e-bike with mid-motor.

 • Trend MN7.2 RV

  From  2.099,00 Select options

  Fun to ride. Comfortabele elektrische fiets met intelligente middenmotor.

 • C-FN7

  From  1.949,00 Select options

  Excerpt

Een stoere elektrische fiets voor woon-werkverkeer of juist een sportieve e-bike voor recreatief gebruik. Met de vernieuwde accutechniek, verbeterde rijeigenschappen, moderne gadgets en een stijlvol uiterlijk wordt de automobilist verleid vaker de elektrische fiets te pakken. QWIC elektrische fietsen zijn meermalen als beste getest.

Niet elke fietser is hetzelfde, daarom biedt QWIC verschillende elektrische fietsen aan. QWIC heeft stijlvolle moderne elektrische fietsen in verschillende prijsklassen en voor ieder gebruik. Zo is er altijd een e-bike die bij jou en jouw gebruik past. Het gebruik van de elektrische fiets is immers van invloed op de keuze voor onder andere de accucapaciteit, motorpositie en aandrijfsysteem.

Bij elk model elektrische fiets is er een keuzemogelijkheid voor de accucapaciteit. Welke keuze u ook maakt, alle accu’s zijn uitgerust met li-ion accucellen. Dankzij het state-of-the-art Battery Management System zijn de accu’s beschermd tegen zowel zelf- als diepteontlading. Dit maakt hen de meest betrouwbare accu’s op de markt beschikbaar. Naast de accukeuze speelt ook de keuze van de motor een grote rol. Binnen elke serie zijn er verschillende aandrijfsystemen beschikbaar.  Zo bestaat de collectie uit geruisloze middenmotoren, krachtige achtermotoren en efficiënte voornaafmotoren.

De collectie QWIC elektrische fietsen is onderverdeeld in 4 segmenten: Performance, Premium, Trend en Compact.

Voor ieder wat wils.